Membentuk Generasi Pemimpin

Membentuk Generasi Pemimpin
1Intek

Saturday, November 6, 2010

Keje..keje..xabis2...

salam wbt n salam 1Malaysia..
update blog jap wpun keje "itu" byk g nih...adoyai.. bukan pe..refresh minda.. jap g i sambung la balik..huhu.. Dah nak ujung taun ni, byk plak keje yg kene setel.. borang SKT!! borg tu bukan pe, nak nilai balik..tercapai ke tak objektif setiap tugasan yg diberi sepanjang taun ni... klu xmencapai tahap yg ditetapkan, xleh naik gaji woo... bagi i, alhamdulillah semuanya yg ditugaskan utk i, i buat tp x100% tercapai kot objektif nye...keh3.. tak terlarat nak buat semuanye weii...
hmm...arap2 taun depan tak nak jadik warden dah...jemu dah dgn tggjawab tuh!! dah 3-4 taun pgg jawatan tuh..bagila org lain...tensen tul la... itulah satu2nye sebab yg menyebabkan i terfikir nak tuka skol...klu x, mmg tak nak pindah nyer...(buat mase ni la..:(..).. Ada 1 minggu skol lg sebelum nak cuti skolah...dgr mcm best jek ekk... mungkin utk cgu2 lain, mmg best r tp.....isk3... dah namenye pun WARDEN..... haishhhhhhhhhh!!!! kene bergilir2 ada kat skot ni start 12 nov sampai 20 Disember 2010...jge bebudak SPM ni la... bg korg best ke x??? "best sangat kannn.."...adoyai...habih cuti koi...
betul...i bersyukur de keje, de gaji..keje gomen lak tu... Bersyukur sesangat... tp tulah... i manusia biase kan...but LIFE MUST GO ON... i sentiasa berdoa semoga ALLAH sentiasa menetapkan iman i dan memberi akal yang sempurna untuk bertindak dalam segala hal... SKT 2010 bakal dihantar...so, azam utk taun depan...2011 supaya i menjadi insan yang lebih baik pada masa2 akan datang...InsyaAllah...
*tengah2 tulis n3 ni, dtg plak bebudak nak signature utk outing last2 minute..., hanginnnn!!

5 comments:

FaRHaN SyAHiR said...

salam cikgu...
semoga lagi tabah cikgu menghadapi karenah budak2 nie...hahaha

Faezah Faiz said...

wslm farhan...hehe..aisey...sekali 1st komen ex-INTEK da...hehe.. tgh tabah la ni...isk3.. tp bile sesuatu jwtn tu kite pgg lama sgt..akn jd jemu akhirnye.. hrp sgt bleh letak jwtn warden taun dpn...:(

sarah-najwan said...

ai pom byk keje nih..huhu..da set mind..esok nk buat keje sekolah aje...yg keje lain tu..nak pulun hari ini..ai tinggal 40 aje tau..hehe

Faezah Faiz said...

kak sarah..(huhu..), tak aciiiii....waaaa....

Amy Syaquena said...

salam..

Jom join Giveaway ' The Best Entry With Sinar Raudah'

http://sinarraudah.blogspot.com/2010/11/giveaway-best-entry-with-sinar-raudah.html